Sairaanhoitaja, Espoon selviämishoitoasema
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Hei sairaanhoitaja! Jos Sinua kiinnostaa sekä somaattinen hoitotyö, että mielenterveys- ja päihdetyö, meillä selviämishoitoasemalla voisi olla sinulle sopiva perhevapaan sijaisuus tarjolla.

Espoon selviämishoitoasema on 4+2 -paikkainen osasto, joka on tarkoitettu päihteidenkäyttäjien lyhytaikaista hoitoa varten silloin, kun potilas tarvitsee päihtymystilansa tai sen yhteydessä esiintyvien fyysisten tai psyykkisten oireiden tai näihin liittyvien muiden syiden vuoksi sairaanhoidollista seurantaa.

Sairaanhoitajana toimit työvuorossa työparina lähihoitajan kanssa ja vastaat työvuorossa potilaiden hoidontarpeen arviosta ja lääkehoidon toteutuksesta. Perustehtäviisi kuuluvat muun muassa potilaiden voinnin tarkkailu ja arviointi, sekä ohjaus asianmukaiseen jatkohoitoon. Työhösi kuuluu myös yhteistyötä muiden potilaiden hoitoon kuuluvien verkostojen kanssa.

Sairaanhoitajana työsi on päivystysluonteista, monipuolista ja haastavaa. Tarjoamme työn tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja työn kehittämiseen.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi:
Espoon selviämishoitoasema
Työaika:
Jaksotyö 114h 45 min / 3 vkoa
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe -lääkehoitolupaa.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot