Sairaanhoitaja, Espoon sairaalan osasto 2
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Haemme kolmea sairaanhoitajaa eripituisiin sijaisuuksiin Espoon sairaalan ortopediselle kuntoutusosastolle 2.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä sekä vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä Kotoa kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti.

Osastolla hoidetaan ortopedisiä kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään.

Palvelussuhteen aloitus 4.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, jaksotyö, 3-vuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Lisäksi edellytetään voimassaolevaa IV-lupaa tai luvan suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot