(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoon sairaalan ortopedinen kuntoutusosasto 2, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme joukkoomme sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja vastaa potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti ja potilaan aktiivista kuntoutusaikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti.

Osastollamme hoidetaan ortopedisiä kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään.

Palvelussuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö, 3-vuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Huomioimme haussa myös lähiaikoina sairaanhoitajaksi valmistuvat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa iv-lääkelupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot