Sairaanhoitaja, Espoon sairaalan haavanhoito- ja psykogeriatrinen osasto 1
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haemme joukkoomme haavanhoidosta ja psykogeriatriasta kiinnostunutta sairaanhoitajaa haavanhoito ja psykogriatriselle osastolle vakituiseen tehtävään.

Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito- sekä yleisgeriatrisia potilaita. Haavaosastolla pääset kehittymään mm. haavan puhdistamisessa, alipaineimu- ja toukkahoidoissa sekä erilaisten paikallishoitotuotteiden käytössä. Psykogeriatrisella osastolla pääset kehittämään osaamistasi muisti- ja käytösoireisten potilaiden hoitotyön osa-alueilla.

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja vastaa potilaan hoidon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin sekä yksikössä käytettäviin järjestelmiin.

Työ alkaa 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tule kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito- ja psykogeriatrinen osasto, osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito- ja psykogeriatrista osaamista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot