(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Espoon sairaalaan, osasto 1
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Haemme sijaisuuteen haavanhoidosta kiinnostunutta sairaanhoitajaa haavanhoito ja psykogeriatriselle osastolle.

Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito sekä yleisgeriatrisia potilaita. Pääsääntöisesti tulet työskentelemään haavanhoidon osaamisalueella.

Meillä pääset kehittymään haavanhoidon osaajana, osana hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitajana vastaat potilaan hoidon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Meille tärkeintä on antaa hyvää ja laadukasta hoitoa ja kuntoutusta potilaan yksikölliset tarpeet huomioiden. Yhden hengen potilashuoneet antavat mahdollisuuden yksikölliseen kohtaamiseen. Toimintaympäristömme on valoisa, avara ja nykypäivän tarpeisiin suunniteltu.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan.

Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu aina 21.9.2021 asti. Tule kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!


Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto, osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito ja psykogeriatrista osaamista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot