Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, kotisairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona koko Espoon ja Kauniaisten alueella ympärivuorokautisesti. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista- ja saattohoitoa saavat potilaat.

Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Kotisairaalan yhteydessä toimii myös infuusiopoliklinikka, palliatiivinen poliklinikka, liikkuva sairaala LiiSa ja viikonloppuisin haavapoliklinikka. Näissä työskentelyyn edetään erillisen perehtymisen kautta.

Tehtävän luonteen vuoksi i.v.-lupa ja ajokortti ovat välttämättömiä. Työtehtäviä varten käytössäsi on työnantajan auto.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on kolmivuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Uusia ammatillisia haasteita haluavalle sairaanhoitajalle tässä on hyvä mahdollisuus työskennellä kehittämishenkisessä työyhteisössä.

Työjakson aloitusajankohdasta voimme myös neuvotella erikseen. Tehtävässä menestyminen mahdollistaa sijaisuuden jatkumisen ainakin syksyyn 2021 asti.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, kotisairaala
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Edellytämme myös ajokorttia ja ajotaitoa sekä voimassa olevaa Espoon kaupungin i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Tervetuloa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot