(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, kotisairaala, sijaisuuksia
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Nyt on avoinna neljä sairaanhoitajan sijaisuutta:

1) 4.5.2020-30.8.2020
2) 1.6.-30.8.2020
3) 8.6.-9.8.2020
4) 22.6.2020-23.8.2020

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona koko Espoon alueella ympärivuorokautisesti. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista- ja saattohoitoa saavat potilaat. Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Kotisairaalan yhteydessä toimii myös infuusiopoliklinikka, palliatiivinen poliklinikka, liikkuva sairaala LiiSa ja viikonloppuisin haavapoliklinikka. Näissä työskentelyyn edetään erillisen perehtymisen kautta.

Tehtävänluonteen vuoksi i.v.-lupa ja ajokortti ovat välttämättömiä. Työtehtäviä varten käytössäsi on työnantajan auto.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Tässä on uusia ammatillisia haasteita haluavalle sairaanhoitajalle hyvä mahdollisuus työskennellä kehittämishenkisessä työyhteisössä.

Myös opiskeleville tai hoitovapaalta työjakson haluaville valmiille sairaanhoitajille kotisairaala on mainio kesätyömahdollisuus tavannomaisesta poikkeavassa toimintaympäristössä.

Työjakson kestosta voimme myös neuvotella erikseen. Tervetuloa!


Työpaikan nimi: Espoon sairaala, kotisairaala
Työaika: 116h 45 min / 3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös ajokorttia / ajotaitoa ja voimassa olevaa Espoon kaupungin i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua / perehdytyksen aikana.