Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, infektio-osasto 4
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme joukkoomme kolmea sairaanhoitajaa eri pituisiin sijaisuuksiin osastolle 4 Espoon sairaalaan.

Osastomme on perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan hyvin monenlaisia eri sairauksia sairastavia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon ja kuntoutukseen erikoissairaanhoidosta. Osa potilasta tulee osastolle suoraan HUS Jorvin päivystyksestä.

Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa Jorvin kampuksella.

Osastolla hoidetaan infektiosairauksien lisäksi keuhkoahtaumaa ja sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita sekä geneerisiä potilaita.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tietojärjestelmiin perehdytetään.


Tehtävän aloitusjankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Tehtävää voivat hakea myös aivan lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat ja sairaanhoidon opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.


Työpaikan nimi: Espoon sairaala, osasto 4
Työaika: 114,45 h/3 vko, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa i.v.-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntoutusta edistävää työotetta ikäihmisten hoidossa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä tuberkuloosista.


Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja aikaisempaa kokemusta ikäihmisen kuntoutuksesta ja hoidosta.


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot