Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, geriatrinen poliklinikka
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Tule sairaanhoitajaksi Espoon sairaalan geriatrian poliklinikalle!

Kyseessä on jatkuva sijaisuus 50% työajalla päivätyötä. Menestyminen tehtävässä mahdollistaa sijaisuuden jatkumisen. Geriatrian poliklinikalla toimii muistipoliklinikka sekä geriatrinen arviointi- ja kuntoutuspoliklinikka. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti arviointi ja kuntoutuspoliklinikalle, jossa olet osa potilaiden parhaaksi työskentelevää moniammatillista tiimiä. Poliklinikalle potilaat tulevat lääkärin lähetteellä, kun huolena on toimintakyvyn lasku ja haastetta ei ole saatu ratkaistua terveysasemalla tai kotihoidossa. Potilaat ovat arviointi- ja kuntoutuspoliklinikalla joko moniammatillisessa kerta-arvioinnissa tai kuntoutumisjaksolla. Työtä tehdään potilaslähtöisesti ja perhekeskeisesti. Pääasiassa poliklinikalla tehtävän työn lisäksi tehtäviin kuuluu kotikäynnit.

Mikäli haluaisit tehdä kokoaikaista työaikaa, niin meillä on polikliinisissa ja kotiin vietävissä palveluissa mahdollisuus tehdä lisäksi 50% työajasta yksikkömme muissa työpisteissä (Villa Glims, kotisairaala ja kotiutustiimi).

Meillä potilaasi ovat tyytyväisiä ja työtovereina tasa-arvoisesti toimiva, osaava tiimi!

Perehdytyksestäsi huolehditaan esimiehen tuella. Aloitusajankohdasta voimme aina neuvotella.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Geriatrian poliklinikka
Työaika: 19h 8 min / viikko, päivätyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme hoitotyön kokemusta ikäihmisten parissa, kuntouttavaa ja tavoitteellista työotetta sekä kehittämismyönteistä asennetta työhön. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot