(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoon neuvonta-ja ohjauspalveluiden kehittäminen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Espoon kaupunki on saanut työ- ja elinkeinoministeriöltä rahoitusta kaupungin neuvonta- ja ohjauspalveluiden kehittämiseen erityisesti vieraskielisten näkökulmasta.
Hankkeessa nykyistä kaupunkilaisille tarjottavaa yleisneuvontaa syvennetään liittämällä yleisneuvonnan rinnalle eri tulosyksiköiden erityisosaamista. Keskeiset palvelut tuodaan 'yhden luukun periaatteen' mukaisesti samaan paikkaan yli hallinnollisten rajojen, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti niin, että yhteinen asiakas ja hänen kannustaminen omatoimisuuteen on keskiössä. Kyseessä on uusi projekti, joten arvostamme intoa kehittää uutta sekä kykyä sietää keskeneräisyyttä.

Sairaanhoitaja auttaa ja neuvoo asiakkaita sekä ohjaa heitä tarvittaessa muiden palveluiden luokse.
Sairaanhoitaja kohtaa asiakkaat ammattitaidolla, on omatoiminen ja osaa etsiä tietoa sekä mukautua vaihtuviinkin tilanteisiin. Sairaanhoitaja työskentelee osana monialaista tiimiä, johon kuuluu muun muassa varhaiskasvatuksen, perhe- ja sosiaalipalveluiden sekä työllisyyspalveluiden osaajia. Lisäksi palveluneuvoja tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden palvelutorilla sijaitsevien palveluiden kanssa.

Kyseessä on uusi projekti, joten hakijalla on hyvä olla intoa uuden kehittämiseen. Hankkeen nykinen rahoituskausi on 1.9.2020-31.8.2021, mutta projektille haetaan jatkoa. On siis mahdollista, että tehtävä jatkuu 31.8.2021 jälkeen, jos rahoitus varmistuu.

Työpaikan nimi: Espoon neuvonta-ja ohjauspalveluiden kehittäminen/maahanmuuttajat, Iso Omenan palvelutori
Työaika: 38 h 15min viikossa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Lisäksi edellytetään:
- kykyä kehittää uutta
- hyvää paineensietokykyä
- kielitaitoa (vähintään suomi & englanti)
- kykyä ottaa tilanteita nopeasti haltuun
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- hyviä IT-taitoja

Arvostamme sitä, että osaat suhtautua muutoksiin avoimen innostuneesti ja sinulla on taitoa löytää uusia ratkaisuja arjen työhön. Ymmärrys nykypäivän työelämän muutoksia kohtaan ja into kehittyä työn mukana auttavat menestymään tässä tehtävässä. Meillä autetaan työkavereita, joten jaat mielelläsi osaamistasi ja kannustat muita uuden oppimisessa. Kielitaito ja ymmärrys kulttuurisensitiivisestä kohtaamisesta auttavat tehtävän hoitamisessa.

Espoon neuvonta- ja ohjauspalveluiden kehittäminen/vieraskieliset on TEM:n rahoittama hanke, joka toimii Konsernihallinnon Asiointi-yksikön alla poikkihallinnollisesti. Hanke toimii kaupungin asiointipalveluissa ja fyysisesti Iso Omenan palvelutorilla.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.
Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.
Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot