(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoon keskus, kotihoito, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 4.5-30.9.2020.Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).
Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä : aamuvuoroja sekä viikonlopputyötä.
Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito(Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)

Työaika: 116 h 15 min / 3 vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. TAi sairaanhoitajan opinnoista tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Lisäksi edellytetään opintosuunnitelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme positiivista asennetta, tiimityötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4)