(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoon keskuksen kotihoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 15.1. - 30.5.2020. Työsuhdetta on todennäköisesti mahdollista jatkaa vuoden 2021 loppuun. Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä: aamuvuoroja sekä viikonlopputyötä.

Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito (Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta hoitotyöstä, tiimityötaitoja, positiivista asennetta

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!