(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Esperi Hoivakoti Tilkka, Helsinki
Esperi Care Tilkka

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Otsikoiden takana ikäihmiset elävät arkeaan.
Arkea maustavat viriketuokiot, joissa hernepussit ja pallot vilahtelevat tuoden niveliin vetreyttä sekä itseluottamusta omiin kykyihin. Kissat ja koirat käyvät tartuttamassa energiaansa ja kädentaitoryhmä antaa mielelle luvan olla luova. Suuret parvekkeet takaavat turvallisen ulkoilun ja kukkien hoito muistuttaa rakkaasta puutarhanhoidosta.
Kuntosalia ja saunaa unohtamatta arki on Tilkassa asukkailleen ja hoitajille mukavaa.

Tilkka, Helsingin Huopalahden historiallinen keskussotilassairaala tarjoaa asumispalveluja eri hoivakodeissaan yhteensä noin 100 ikääntyneelle.

Asiakkaamme Esperi Care Oy hakee Tilkkaan hoitajia takaamaan ikäihmisten laadukkaan arjen jatkossakin.

Etsimämme hoitajat työskentelevät joustavasti vaihdellen Tilkantoivon, Tilkantuvan, Tilkantaian ja Tilkan Sarakodin kesken. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti ja työsuhde kestää vähintään 31.1.2021 saakka. Voit vaikuttaa omiin tuntimääriisi ja työvuoroihisi, jotka sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin kello 7.30–20.30:n välille.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä koko tiimin ja esimiehen tuen. Esperi Carella jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä ja jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen. Työsuhteen etuihin kuuluu muun muassa CityShopparin hyvät edut ympäri Suomen.

Tilkka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Rakennuksessa on ravintola, jossa on päivittäin tarjolla vaihtuva ja maukas lounas.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi suomen kielen taitoa, lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus perustuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen (sairaanhoitaja G22D) huomioiden kokemusvuosi- ja vuorokohtaiset lisät.

Jätä hakemus ja yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.