(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja esimiestyöhön Espooseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Oletko sinä Sairaanhoitaja joka kaipaisi uusia tuulia ja haasteita uralle? Tämä tehtävä saattaisi olla juuri sinulle, mikäli monipuolinen työ esimiestehtävissä ikääntyneille, muistisairaille sekä kehitysvammaisille suunnatussa ympärivuorokautisessa palveluasumisen hoitokodissa kiinnostaa.

Työnkuvaus:

Työ tapahtuu Espoon Matinkylässä kahdessa eri yksikössä, joista toinen on 12-paikkainen ikääntyneiden ja muistisairaiden ryhmäkoti ja toinen 9-paikkainen kehitysvammaisille suunnattu ryhmäkoti. Molemmissa ryhmäkodeissa toiminta on ympärivuorokautista ja ne sijaitsevat samassa rakennuksessa, samassa kerroksessa. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin, mutta voi sisältää satunnaisesti myös iltavuoroja. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vastaava sairaanhoitaja toimii yksiköiden lähiesimiehenä ja vastaa pääasiassa työvuorosuunnittelusta, henkilöstöresurssien optimoinnista, lääkehoidosta ja yksiköiden laadukkaan toiminnan toteutuksesta omavalvontasuunnitelmien mukaisesti. Tehtävään kuuluu myös sairaanhoidollisia tehtäviä ja osallistumista päivittäiseen hoitotyöhön. Hoitotyön osuus on noin 30-50 % työajasta.

Hakijalta odotamme:

-Vähintään sairaanhoitajan AMK-tutkintoa

-Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä esimiestyöstä katsotaan vahvasti eduksi

-Kokemus muistisairaista ja kehitysvammaisista katsotaan eduksi

-Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia

-Tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

-Rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin

Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat myös hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi.

Tarjoamme sinulle:

-Kattavan perehdytyksen työhön, sekä osaavan tiimien tuen

-Mahdollisuuden päästä näyttämään sekä vahvistamaan omaa ammattitaitoaan

-Monipuolisen ja vastuullisen työn

-Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen aleksandra.jounila@medipower.fi. Voit kertoa osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä esittää toiveita palkan suhteen! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779