(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, eri mittaisia sijaisuuksia, 4 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Sairaanhoitaja, eri mittaisia sijaisuuksia, 4 tehtävää

Työavain 2-565-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.09.2019 kello 15:45
Espoon sairaala, Osasto 2 , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako Sinua työ Espoon sairaalan kuntoutuksen tuotantoyksikössä? Haemme sairaanhoitajia ortopediselle kuntoutusosastolle lyhyt- ja pitkäaikaisiin sairaanhoitajien sijaisuuksiin. Ortopedinen kuntoutusosasto on perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan ortopedisiä- sekä muita eri sairauksia sairastavia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme erikoissairaanhoidosta tai suoraan HUS Jorvin päivystyksestä. Espoon sairaala on avattu maaliskuussa 2017 Jorvin kampukselle. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin. Uusien tilojen myötä olemme uudistaneet toimintamallejamme ja kehittäneet päivittäisjohtamistamme Lean periaatteen mukaisesti. Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa Jorvin kampuksella. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate. Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin. Tervetuloa joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävää voi hakea myös lähiaikoina valmistuva sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään : - hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja kokonaistilanteiden hahmottamista - aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa. - voimassa olevaa i.v.-lupaa tai sen suorittamista koeaikana. - 1.3.2018 astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla edellytetään olevan rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h / 3 vko, kolmivuorotyö


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Nina Tuuras
046 877 3657

Palveluvastaava Kaisu Myllykoski
040 5060 664