Sairaanhoitaja Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta ja Espoon ainoaa arviointi- ja kuntoutusyksikköä? Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa vaikinaiseen tehtävään.

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja vastaa asiakkaan hoidon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimissä on lääkäri, hoitohenkilökunta, toimintaerapeutti, fysioterapeutit ja palveluohjaaja. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus, tarkoituksena on saada asiakkaat ensisijaisesti kotiin. Annamme myös ohjausta ja neuvontaa. Meillä asiakas on pääosassa.

Tavoitekokouksissa viikoittaan tehdään henkilökohtaiset tavoitteet asiakkaille. Kriisiasiakkaiden taustojen ja lääkkeiden selvittäminen ja jatkosuunnitelman arviointi yhdessä Nestorin ja palveluohjaajan sekä omaisten kanssa.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin ja yksikössä käytettäviin järjestelmiin.

Työpaikan nimi: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Työaika: 114,45 /3 vk

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Arvostamme: Kokemusta kuntouttavasta työotteesta, aktiivisesta kuntoutuksesta ja ohjauksesta. Hyviä tiimityötaitoja.

Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö on perustettu vuoden 2019 alusta entiseen pitkäaikaista laitoshoitoa antavaan yksikköön. Nykyään olemme lyhytaikaista laitoshoitoa antava yksikkö. Asiakkaita talossa on 52 ja lisäksi meillä on käytössä 6 joustopaikkaa. Auroranmäen ensimmäisessä kerroksessa Vaahtera tiimi toimii psykiatristen ja psykogeriatristen asiakkaiden arviointi- ja kuntoutusyksikkönä. Jalava tiimi toimii sairaalan jatkokuntoutusyksikkönä. Toinen kerros toimii lyhytaikaisena arviointi- ja kuntoutusyksikkönä, jossa pääasialliset asiakkaat ovat kriisiasiakkaita.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot