(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Kuvaus tehtävästä:
Sairaanhoitajan tehtävät Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikössä. Sairaanhoitaja toimii tiimin vuorovastaavana ja on moniammatillisen tiimin jäsen.

Tiimissä on lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja, fysioterapeutti, palveluohjaaja, sekä palveluvastaava/esimies. Hoidamme asiakkaita kuntouttavalla työotteella, aktiivisella kuntoutuksella ja ohjauksella. Tarkoituksena on saada asiakkaat kotiin.

Tavoitekokouksissa viikoittain tehdään henkilökohtaiset tavoitteet. Jotkut asiakkaat tarvitsevat apua perushoidossa. Työn keskiössä on kriisiasiakkaiden taustojen ja lääkkeiden selvittäminen sekä jatkosuunnitelman arviointi yhdessä Nestorin ja palveluohjaajan sekä omaisten kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.


Työpaikan nimi: Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö
Työaika: 116,15 /3 vk (114,45h /3 vk 31.8.20 alkaen)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta kuntouttavasta työotteesta, aktiivisesta kuntoutuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi arvostamme hyviä tiimityötaitoja.


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot