(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Auroran vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Haemme sairaanhoitajaa Auroran vastaanottokotiin.

Haluatko olla mukana luomassa uutta yksikköä, jossa tehdään vaikuttavaa ja laadukasta lastensuojelua? Olemme perustaneet uuden osaston Auroran vastaanottokotiin ja haluamme löytää sinut, lastensuojelutyöstä kiinnostuneen ammattilaisen mukaan joukkoomme.

Auroran vastaanottokoti on 14-paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien espoolaisten lasten ja nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Vastaanottokoti jakautuu kahteen seitsemän paikan osastoon. Auroran vastaanottokoti on osa Espoon lastensuojelun vastaanottopalveluita, joihin kuuluu lisäksi Poijupuiston vastaanottokodin kaksi osastoa sekä vastaanottoperhetoiminta.

Auroran vastaanottokoti sijaitsee Espoossa Kuusikodinmäellä, mutta muuttaa Leppävaaraan uusiin tiloihin niiden valmistuttua loppuvuodesta 2020.

Lasten ja nuorten sijoitukset vastaanottokotiin ovat lyhytaikaisia. Sijoituksen ensisijaisena tavoitteena on arvioida lapsen ja perheen kokonaistilannetta, jolloin työskentely on perheen tilanteen arviointia ja tukemista sekä lapsen oman näkemyksen selvittelyä. Mikäli lapsen tai nuoren kotiinpaluu ei ole mahdollista, etsitään hänen tarpeitaan vastaava sijaishuoltopaikka.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu osastoille sijoitettujen lasten ja nuorten lääkehoidon vastuu, ohjaajien lääkehoitokoulutusten koordinointi ja yksikön lääkehoitosuunnitelman mukaisen toiminnan toteutuminen sekä suora asiakastyö ja verkostoyhteistyö yhdessä ohjaajien kanssa.

Etsimme joukkoomme innostunutta ammattilaista, joka uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan!

Työpaikan nimi: Auroran vastaanottokoti

Työaika: Jaksotyö, 38 h 45 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään asiakasta kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista, positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen vastuunkantoon ja tiimityöhön.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, arviointiosaamista, kriisityön osaamista ja kielitaitoa sekä ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jonka toteuttamiseen ja kehittämiseen pääset vaikuttamaan. Työn tukena on molempien osastojen tiimit ja esimiehet sekä muiden lastensuojeluyksiköiden sairaanhoitajat. Käytössäsi on myös Espoon henkilöstöedut sekä säännöllinen työnohjaus.