Sairaanhoitaja / Arviointi- ja kuntoutusosasto
Tampereen kaupunki, Arviointi ja kuntoutusosasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Arviointi- ja kuntoutusosasto Arvo on osa Tampereen kaupungin sairaalapalveluita. Osasto sijaitsee Hatanpään puistosairaalassa. Osasto on 20 paikkainen kuntoutus-, kotiutus- ja hoivapainotteinen vuodeosasto. Arvossa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutteja sekä osastonylilääkäri.
Osastolle potilaat ohjautuvat kotihoidosta, jatkokuntoutukseen erikoissairaanhoidosta ja lähetteellä terveyskeskuksista.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Arviointi- ja kuntoutusosasto Arvolle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii Arviointi- ja kuntoutusosastolla hoitotyön asiantuntijana ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoivan ja hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävä toimintamalli. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehitysmyönteistä asennetta. Työaika on 38,25 h/vko ja työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, rokotuslupaa sekä lääkehoidon perusteiden (LOP), LOVe IV, LOVe KIPU, LOVe LOP ja PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyönpäällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja palveluesimies Sari Aalto, puh. 041 730 2634. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hoitotyönpäällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja palveluesimies Sari Aalto, puh. 041 730 2634. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot