(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Akuuttiarviointi- ja kotikuntoutusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö

Kielotie 11 D 3. krs

Työsuhteen kesto: Vakituinen 12.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikköön.

Yksikön tärkeimpiä työtehtäviä on mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveystilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja varhainen kotiutuminen sairaalasta. Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen sekä hoitaa asiakasta määräajan kotona tai asumisyksikössä. Palvelumme tukevat kotona asuvien toimintakykyä, itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta.

Sairaanhoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisen tiimiimme. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi työkaverit perehdyttävät sinut uuteen tehtävään. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn luonteesta johtuen edellytämme voimassa olevaa lääkelupaa sekä ajokorttia ja ajotaitoa.

Luemme eduksi kokemuksen sairaalakotiutuksista, palvelutarpeen arvioinnista, voinnin arvioinnista sekä kotona työskentelystä.

Akuutissa arviointi- ja kotikuntoutusyksikössä työskentelevät kotihoidon esimies, kolme sairaanhoitajaa, viisi lähihoitajaa, toimintaterapeutti ja neljä fysioterapeuttia. Työ on 2-vuorotyötä. Sairaanhoitajat liikkuvat autolla koko Vantaan alueella.

Kotona asumisen tuen tulosyksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Tulosyksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta. Kotona selviytymistä tuetaan akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikön, kotihoidon perus- ja tukipalveluin, vammaisten- ja vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2549,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko kaksivuorotyö


Yhteystiedot:

Tuija Vilkko
kotihoidon esimies
p. 043 825 2155
tuija.vilkko@vantaa.fi

Mia Jalonen-Tuovila
kotihoidon esimies
p. 040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.