(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (6 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tehtävän kuvaus

Saamme uusia vakansseja kuntouttavan arviointiyksikön kahteen toimistoon Herttoniemeen ja Laaksoon.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Pyrimme työskentelemään Lean -toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisöt opettelevat autonomista työvuorosuunnittelua. Laakson toimistossa voit tehdä halutessasi nk. Voima -hankkeen mukaisia työvuoroja (työpäivän pituus noin 9h ja 3 viikon listalla 8 vapaapäivää).

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio-, ja toimintaterapeutteja. Tiimissä toimii lähiesimies ja yksikköä johtaa päällikkö.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Odotamme sinulta halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, uudistumis-, oppimis- ja toteuttamiskykyä, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta, sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu kahdesta tiimistä, toinen on Herttoniemen toimisto (idän- ja pohjoisen alueet) ja toinen Laakson toimisto (etelän- ja lännen alueet). Laakson toimisto sijaitsee Laakson sairaalan tiloissa (os. Lääkärinkatu 6 c) ja Herttoniemen toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalan tiloissa (os. Kettutie 8). Osa käynneistä tehdään tiimin autoilla. Lisäksi on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo. 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Jätä hakemuksesi osoitteessa helisnkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Erityisesti Herttoniemessä ajokorttia ja käytännön ajotaitoa.

Luemme eduksi Pegasos-tuntemuksen ja kotihoidon työkokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palveluvastaava Marianne Koivunen p. 09 310 45064, marianne.koivunen@hel.fi Palveluvastaava Minna Ahonen p. 09 310 26076, minna.m.ahonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi