(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (6 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Tehtävän kuvaus

Saamme uusia vakansseja kuntouttavan arviointiyksikön kahteen toimistoon. Etsimme molempiin sairaanhoitajia myös työnsuunnittelijan tehtäviin.

Kuntouttava arviointiyksikkö koostuu kahdesta tiimistä, toinen on Herttoniemen toimisto (idän- ja pohjoisen alueet) ja toinen Laakson toimisto (etelän- ja läännen alueet). Laakson toimisto sijaitsee Laakson sairaalan tiloissa (os. Lääkärinkatu 6 c) ja Herttoniemen toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalan tiloissa (os. Kettuetie 8). Osa käynneistä tehdään tiimin autoilla. Lisäksi on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polkupyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo. 7.30- 22 vuoden jokaisena päivänä.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Tiimissä toimii lähiesimies ja yksikköä johtaa päällikkö.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Työnsuunnittelijana hoitotyön lisäksi tehtäviisi kuuluu tiimien käyntien suunnittelu ja resurssointi. Työ painottuu arkipäiviin. Kuntouttavassa arviointiyksikössä ei toistaiseksi ole työnsuunnittelijoita, joten tehtäviisi kuuluu myös kehittää työnsuunnittelijan roolia. Työnkuva muokkautuu tarpeiden mukaisesti. Tehtävät vaativat vahvaa Pegasos-osaamista, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Pyrimme työskentelemään Lean -toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisöt opettelevat autonomista työvuorosuunnittelua. Laakson toimistossa voit tehdä halutessasi nk. Voima -hankkeen mukaisia työvuoroja (työpäivän pituus noin 9h ja 3 viikon listalla 8 vapaapäivää).

Odotamme sinulta halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, uudistumis-, oppimis- ja toteuttamiskykyä, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Erityisesti Herttoniemessä ajokorttia ja käytännön ajotaitoa.

Luemme eduksi:
Pegasos-tuntemuksen ja kotihoidon työkokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palveluvastaava Marianne Koivunen, 09 310 45064 marianne.koivunen@hel.fi Palveluvastaava Minna Ahonen 09 310 26076 minna.m.ahonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi