(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (50 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme 50 sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Helsingin varasairaalaan, joka tulee sijaitsemaan Herttoniemessä. Sairaalaan on mahdollista avata 350 - 400 sairaansijaa pandemiapotilaille. Potilaat tulevat hoitoon suoraan päivystyspoliklinikalta tai jatkohoitoon HUSin osastoilta. Potilaat voivat tulla hoitoon myös suoraan kotoa tai hoivayksiköistä. Varasairaalan kaikilla potilailla on todettu koronavirustartunta ja potilaat hoidetaan suojainten kanssa. Potilaiden hoidossa korostuvat perushoito, kuntoutumisen tukeminen ja lääkehoito.

Työsuhde on 1.6.-31.12.20 tai sopimuksen mukaan. Varasairaalassa on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön tai erilaisiin työaikajärjestelyihin (aamu-; ilta tai yöpainotteinen työ).

Mikäli varasairaalaa ei avata, työntekijälle tarjotaan työtä Helsingin sairaaloissa tai muualla Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluissa työntekijän oman mielenkiinnon mukaan.

Helsinki on täynnä elämää ja tapahtumia, ympärillä on paljon luontoa sekä viihtyisästi rakennettua ympäristöä. Meille kannattaa tulla töihin, vaikka et asuisikaan Helsingissä. Työmatkat taittuvat edullisesti työmatkasetelin ja toimivan julkisen liikenteen avulla. Myös edullisia työsuhdeasuntoja on tarjolla ja niissä voit asua koko työsuhteesi ajan. Koulutusmahdollisuudet ovat sellaiset, että niitä tuskin löydät mistään muualta. Varasairaalan määräaikaisille sairaanhoitajille maksetaan 5% tehtävälisä.

Nyt on hyvä hetki hakea meille töihin!

Koulutusvaatimuksena on:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava ylihoitaja Kirsi Ahonen p. 050 402 5732, kirsi.ahonen@hel.fi