(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajia Malmin sairaalan osastoille sekä varahenkilöstöön vakituiseen työsuhteeseen. Työ osastolla on kolmivuorotyötä ja varahenkilöstössä 2 vuorotyötä.

Malmin sairaalan osastot ovat 24 - 25 paikkaisia geriatrisia akuuttiosastoja, joissa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti sairastuneita potilaita. Potilaat tulevat osastoille hoitoon pääsääntöisesti HUS Malmin päivystyksen kautta. Hoitotyö osastoilla on monipuolista liittyen potilaan akuutin sairauden hoitamiseen sekä toimintakyvyn edistämiseen ja parantamiseen. Osastoilla toteutetaan monipuolisesti lääkehoitoa, jonka vuoksi tarvitset IV-luvan. Potilaiden hoitoisuutta mitataan Rafaela-hoitoisuusmittarin avulla.

Varahenkilöstö työskentelee sekä Malmin että Suursuon sairaalassa. Varahenkilöstö paikkaa sairaalan osastojen äkillisiä hoitajapuutoksia. Työ sopii henkilölle, joka pitää tilanteiden ja osastojen vaihtelusta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. Lisäksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja ammatillista työotetta.
Malmin sairaalan viisi osastoa ovat geriatrisia akuuttiosastoja. Suursuon sairaalassa osastoja on kahdeksan ja ovat profiloituneet mm. saatto- ja palliatiivinen hoitoon, psykogeriatriseen hoitoon, kirurgiseen jatkohoitoon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä, hyvä perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassamme toimii opetushoitaja perehdyttämisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukena. Hyödynnämme myös simulaatiokoulutusta osaamisen kehittämisessä. Saat lisäksi työterveyshuollon ja työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tarjolla on eri mittaisia sijaisuuksia.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Mari Muhonen p. 050-341 7080, mari.muhonen@hel.fi