Sairaanhoitaja (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sinä sairaanhoitaja, joka olet kiinnostunut työskentelemään ja kehittämään hoitotyötä geriatrisessa akuuttiyksikössä Malmin sairaalassa.

Avoimet tehtävät sijoittuvat:
- Osasto 15, jossa aloitamme konfuusioyksikön syksyllä 2020. Yksikkö on 12 paikkainen ja kehittämämme haasteellisesti käyttäytyvien sairaalahoitoa tarvitsevien potilaiden hoitoa. Yksikössä tehdään moniammatillista yhteistyötä myös HUS vanhuspsykiatrian kanssa. Yksikkö on osa osastoa, jossa jatkaa myös 13 paikkainen geriatrinen akuuttiosasto.
- Osasto 3, joka on 24 paikkainen geriatrista akuuttihoitoa tarjoava osasto.
- Varahenkilöstö, jossa työ on kaksivuorotyötä vaihdellen eri osastoilla.

Osastoille potilaat tulevat hoitoon pääsääntöisesti HUS Malmin päivystyksen kautta. Hoitotyö osastolla on monipuolista liittyen potilaan akuutin sairauden hoitamiseen sekä toimintakyvyn edistämiseen ja parantamiseen. Osastolla toteutetaan monipuolisesti lääkehoitoa, jonka vuoksi tarvitset IV-luvan. Osastollamme on käytössä hoitoisuuden mittaamiseen Rafaela- hoitoisuusmittari.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykenet toimimaan moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. Lisäksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja ammatillista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassamme toimii opetushoitaja perehdyttämisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukena. Hyödynnämme myös simulaatiokoulutusta osaamisen kehittämisessä. Saat lisäksi työterveyshuollon, työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon. Lisätietoja henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Tule siis mukaan huippuporukkaamme!

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Mari Muhonen, p. 0503417080, mari.muhonen@hel.fi Osastonhoitaja Päivi Talvitie, p. 0503361485, paivi.talvitie@hel.fi Osastonhoitaja Marjut Luhtala, p. 0504020949, marjut.luhtala@hel.fi Osastonhoitaja Eija Sonninen, p. 0403340872, eija.sonninen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362162
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki