(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kehitämme Psykiatria- ja päihdepalveluissa matalan kynnyksen mielenterveyspalveluita. Käynnistämme Mielenterveyspalvelupiste Miepin marraskuussa 2019 Myllypuron terveysasemalla. Nuoret ja aikuiset saavat Miepistä maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa. Yhtenä tavoitteena on ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä.

Palveluun hakeudutaan sähköisellä ajanvarauksella, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille vastaanotoille. Palvelu on täysin uudenlainen Helsingissä ja sitä tullaan kehittämään käyttäjälähtöisesti toiminnan alkamisen jälkeen. Tulemme kehittämään esimerkiksi sähköisiä palveluja osaksi Miepin palveluvalikoimaa.

Haemme nyt neljää mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mieppiin. Mieppi sijoittuu psykiatria- ja päihdepalveluissa Ensilinjan palveluihin. Pisteessä tulee työskentelemään neljä sairaanhoitajaa ja kaksi psykologia, joista yksi nimetään määräajaksi tiiminvetäjäksi. Hänelle maksetaan tehtäväkohtaista palkanlisää. Tiiminvetäjän tehtävänä on koordinoida Miepin jokapäiväistä toimintaa ja sen kehittämistä. Hän ei toimi esimiehenä.

Jos olet innostunut kehittämään jotain täysin uutta, tämä on unelmiesi työtehtävä!

Tehtävät täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.