(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, 30%
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin kotihoidossa hoidetaan pääsääntöisesti toipilaita, vammautuneita ja vanhuksia. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden voinnin arviointi ja seuranta, kliininen hoitotyö ja toimenpideosaaminen osana kotihoidon tiimiä. Sairaanhoitaja hoitaa asiakkaita yhteistyössä myös kotihoidon lääkärin sekä muiden asiantuntijoiden (fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä, kotisairaala ym.) kanssa. Sairaanhoitajilla voi olla myös oman kiinnostuksen ja osaamisen myötä erilaisia vastuutehtäviä tiimissä, kuten lääkehoitolupaprosessi, haavahoito, avannehoito tms. Kotinäytteenotosta huolehtii HUSLAB, mutta sairaanhoitaja tilaa asiakkaille näyttöönotoajan. Tyypilliseen työpäiväivään kuuluu toimistotehtäviä sekä muutama asiakaskäynti (noin 30% työajasta).

Kotihoidossa työ on tiimityötä. Alppi-tiimiin kuluu neljä terveyden-/sairaanhoitajaa sekä noin 20 lähihoitajaa. Sairaanhoitaja toimii kotihoitotiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana. Työssä käytetään potilastietojärjestelmä Pegasosta sekä toiminnanohjaukseen KotihoitoMukana-järjestelmää. Tiimissämme sairaanhoitajat tekevät myös harvakseltaan vuorotyötä, ilta- ja viikonloppuvuoroa. Perehdytys on aluksi 5 arkipäivää ja sen jälkeen jatkuvaa työn ohessa. Uudelle työntekijälle nimetään perehdyttäjä.

Alppi-tiimin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa. Toimistolta on lyhyt matka kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä Alppilaan ja Kallion alueelle, missä suurin osa asiakkaita asuu.

Tämä määräaikainen ja osa-aikainen työsuhde soveltuu hyvin opiskelijalle tai henkilölle joka muuten haluaa tehtä osa-aikaista sairaanhoitajan työtä. Työ on räätälöitävissä valitun henkilön osaamisen mukaan. On mahdollista että työsuhde voi jatkua toukokuun jälkeen.

Ilmoitettu palkka on 30% sairaanhoitajan peruspalkasta. Mahdollisesta ilta- ja viikonlopputyöstä maksetaan erikseen KVTES:n mukaiset työvuorokorvaukset.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Janica Juvonen, kotihoidon ohjaaja p. 050 402 0358, janica.juvonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi