Sairaanhoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Tehtävän kuvaus

Rekrytoimme sairaanhoitajia kehittämään kanssamme uutta mielenterveyspalvelua


On aika käydä toimeen! Jotta helsinkiläiset lapset ja heidän perheensä saavat tarvitsemaansa apua ja varhaisen vaiheen tukea lasten mielenterveys- ja kehitysvaikeuksien hoidossa, olemme perustamassa moniammatillista työryhmää ja yli 30 ammattilaisen uutta yksikköä.

Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan matkaamme? Rakentamaan tätä yksikköä, kehittämään uusia palveluita ja työskentelemään eri ammattiryhmien loistoammattilaisten kanssa. Olisi nimittäin hienoa saada sinut työkaveriksemme ja yhdeksi viidestä sairaanhoitajastamme!


MISTÄ TARKEMMIN OTTAEN ON KYSE?

Me haluamme johtaa, kehittää sekä organisoida nykyistä paremmin alle 13-vuotiaiden lasten mielenterveyspalveluketjuja palveluiden integraatioita edistäen. Tämä Helsingin kaupungin strategian mukainen uudistus on osa tulevaisuuden sote-ohjelmaa ja -rakenneuudistusta. Luomme nyt toimivat rakenteet, lisäämme systemaattista vuoropuhelua ja tiivistämme eri toimijoiden yhteistyötä tuottaaksemme mielenterveys- ja kehitysvaikeuksista kärsiville lapsillemme tätä tärkeää ja uutta palvelua. Kehitystyötä teemme tiiviisti yhdessä perhekeskusten kanssa.

Tämä on sinulle tilaisuus tulla rakentamaan uutta ja tekemään työtä, jossa onnistumiseemme kohdistuu suuri kiinnostus, ja johon nyt panostamme tosissamme.


ROOLISI TYÖKAVERINAMME

Sinulla tulee olemaan hyvin keskeinen rooli onnistumisessamme. Tulet toteuttamaan yksikössämme näyttöön perustuvaa yksilö-, perhe- ja ryhmämuotoista hoitoa. Vastaat itsenäisesti hoitoprosessien etenemisestä hoitosuunnitelmassa asetettujen kokonaishoidon tavoitteiden mukaisesti. Työhösi kuuluu niin hoidon tarpeen jatkuvaa arviointia ja sen priorisointia kuin hoidon toteutuksen suunnittelua.

Olet meillä ensilinjan tekijä. Osallistut niin kartoitukseen ja tiedon keruuseen kuin hoidon jalkautukseen. Hoidollisissa interventioissa sinulla on tärkeä rooli hoidon siirtymisessä lapsen toimintaympäristöön. Kasvatat vanhempien ymmärrystä sekä sitoutat heidät ja lapsen toimintaympäristön huomioimaan lapsen tarpeet arjessa. Oletkin myös aktiivinen vaikuttaja sidosryhmiemme suuntaan.

Työssäsi on myös kehityksellinen aspekti. Autat meitä kehittämään prosessejamme ja laajasti verkottuvaa toimintaamme, jotta hoidolliset interventiot huomioivat lapsen toimintaympäristön ja hyödyntävät tutkimukseen perustuvia hoitomenetelmiä.

Onnistuminen työssäsi näkyy positiivisena muutoksena lasten arjessa ja kuuluu kiitoksina, joita saat varmasti kaikilta kanssasi tätä tärkeää työtä tekeviltä. Sinun avullasi työskentelymme tehostuu ja tuottamamme terveyshyöty lisääntyy, kun yhä useampi lapsi ja heidän perheensä saa tarvitsemaansa apua oikea-aikaisesti. Yhdessä varmistamme, että uudenlaiset palvelumme yhteensovittuvat läpi toimialojen eivätkä lievästi tai keskivaikeasti oireilevat lapset sekä heidän perheensä ole yksin.


PERUSTETTAVA YKSIKKÖ

Tavoitteenamme on saada yhteen loistava joukko eri osaamisalueiden ammattilaisia. Esihenkilönäsi tulee toimimaan yksikkömme osastonhoitaja, ja sinua työssäsi onnistumaan auttavat myös yksikkömme ammattilaiset; toimintaterapeutit, sosiaalityöntekijät, psykologit, neuropsykologit, lastenneurologit ja -psykiatrit, ylilääkärimme sekä kultaakin kallisarvoisempi toimistosihteeri. Heidän apuunsa voit luottaa, kuten he sinun tukeesi.

Haluamme rakentaa kulttuuriltaan avoimen, innostuneen sekä turvallisen työyhteisön osaksi perusterveydenhuollon palveluita. Me kuuntelemme ja arvostamme toisiamme ja teemme asioita suunnitelmallisesti yhdessä. Tällaisen työpaikan me haluaisimme - toivottavasti sinäkin.

Mikä mielestämme on hienoa, meillä on onnistumisen avaimet pitkälti omissa käsissämme. Aloitamme puhtaalta pöydältä, ja sinulla on tilaisuus vaikuttaa paljon siihen, kuinka työskentelemme ja toimintaamme kehitämme.


MITÄ MUUTA TÄMÄ TEHTÄVÄ JA ME VOIMME SINULLE TARJOTA?

- Varmistamme, että saat ammatillista tukea ja tarvittavat koulutukset onnistuaksesi tässä Helsingin kaupungille uudessa sairaanhoitajaroolissa. Voit myös luottaa siihen, että esihenkilönäsi toimiva osastonhoitaja on tukenasi.

- Uskallamme luvata, että kanssamme opit ja koet uutta. Osaamispääomasi kasvaa, kun rinnallasi työskentelevät eri ammattikuntien parhaat osaajat. Kiinnostuksesi mukaan yksikkömme kokoluokka tarjoaa sinulle myös erikoistumisen mahdollisuuksia.

- Tätä työtä tulet tekemään virka-aikoina. Olet myös itse pitkälti ohjaksissa, mitä tulee oman työsi organisointiin ja kalenteriisi.

- Työskentelysi tapahtuu yli organisaatiorajojen, mikä on varmasti yksi työn rikkauksista. Kuten myös itse työn monipuolisuus aina arvioinneista interventioihin ja hoidon jalkautukseen. Sinun on näin mahdollista nähdä hoitotyösi vaikutukset perheissä.

- Kanssamme tulet tekemään hyvää luonnollisesti auttamillemme perheille mutta avustamme myös erikoissairaanhoitoa keventämällä heidän taakkaansa.

- Työllämme on onnistumisen edellytykset. Työmme on yhteiskunnallisesti erityisen kiinnostuksen kohteena. Myös yksi meidän kaupunkimme kärkihankkeista ja panostusalueista.VINKKI: Kiinnostaisiko sinua verkostoitua yksikön perustamista koordinoivan ylilääkärin Korpirinteen Sarin kanssa kuullaksesi lisää? Sarin löydät LinkedIn:stä - voit laittaa siellä verkostoitumiskutsun.


OLETKO ETSIMÄMME TYÖKAVERI?

Työkaverinamme työskentelevällä sairaanhoitajalla tulee olla sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kokemusvuosiasi merkityksellisempää on meistä halusi kehittyä ja kehittää uutta. Emme tule kangistumaan kaavoihin, joten innostus ja positiivisen kautta uuteen tarttuva työote on mielestämme tärkeää.

Lisäksi meistä on tärkeää, että olet innostunut työskentelemään lasten ja perheiden kanssa. Osaat nähdä asiat lapsen perspektiivistä ja osaat ymmärryttää myös muita. Sinulla on kyky varmistaa, että vastaanottaja ymmärtää viestimäsi. Korvasi ovat virittäytyneet kuunteluun mutta yhtä lailla rohkenet tuoda esiin omat näkemyksesi.

Työsi on laajasti verkottuvaa, joten vaikuttaminen ryhmissä ja verkostoissa on oltava sinulle mieluista. Otteissasi olet kärsivällinen, joustava ja myötäelävä. Toimistasi näkyy luontainen halusi auttaa - siitähän meidän työssämme on kysymys.


MILTÄ VAIKUTTI? HAE ROHKEASTI UUDEN ÄÄRELLE

Tähän tehtävään voit hakea Hae paikkaa -painikkeesta 18.6.2021 mennessä. Koska käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Lapsemme ansaitsevat parhaimman hoidon. Olisi hienoa saada sinut ja osaamisesi mukaan tekemään tätä tärkeää työtämme. Olethan siis yhteydessä!

LISÄTIETOA

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL10 , 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-257-21! Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002), minkä lisäksi tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, ylilääkärimme Sari juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat numerosta 040 635 1318. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön tai kokeile vaihtoehtoisesti sähköpostia sari.korpirinne@hel.fi. Voit olla yhteydessä myös johtavaan ylilääkäriimme Anna Nikulaan. Annalle voit laittaa sähköpostia anna.nikula@hel.fi ja sitä kauttaymyös vaikka soittopyynnön.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462243
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki