Sairaanhoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme kolmea sairaanhoitajaa sijaisuuksiin. Sairaanhoitajan työ sijoittuu lastensuojelun lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen alueellisiin työryhmiin.
1. Kallion työryhmä, ajalla 3.8.2020-31.1.2021
2. Maunulan työryhmä, ajalla 20.7.2020-31.12.2020
3. Vuosaaren työtyhmä, ajalla 3.8.2020-31.10.2020
Ilmoita hakemuksessa mitä paikkaa haet/ haetko kaikkiin. Tehtävän aloitusaika on joustava.

Monitoimijainen palvelutarpeen arviointi on tarkoitettu mahdollisesti paljon palveluja tarvitseville lapsille ja heidän perheilleen. Alueellisessa työryhmässä työskentelee sairaanhoitajan lisäksi lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja perheneuvolan psykologi. Työnjohdollisena esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Työryhmän perustehtävä on tuottaa yhteisenä työnä lapsen ja perheen tuen ja palvelujen tarpeiden arviointi. Arviointitehtävän lisäksi työryhmässä työskentelevät ammattilaiset tarjoavat lyhytaikaista ohjausta, tukea ja neuvontaa sekä lapsille että vanhemmille.

Sairaanhoitaja toimii monialaisen työryhmän hoitotyön asiantuntijana, jonka tehtävänä on asiakkaiden hyvinvoinnin kokonaisvaltainen arvioiminen. Sairaanhoitajan työssä painottuu perheen vanhempien psyykkisen voinnin ja päihteiden käytön arviointi yhdessä perheenjäsenten kanssa, lyhytinterventioiden toteuttaminen sekä neuvonta ja ohjaus. Sairaanhoitaja työskentelee yhteistyössä ja työparina palvelutarpeen arvioinnista vastaavan sosiaalityöntekijän kanssa. Työryhmän työntekijät jalkautuvat tarvittaessa työskentelemään myös kotona tai peruspalveluissa. Tavoitteena on auttaa lasta ja perhettä jo arvioinnin aikana ja luoda yhteinen ymmärrys lapsen, perheen ja eri ammattilaisten kesken perheen tarvitsemasta tuesta ja saattaa tarvittavien palvelujen piiriin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Joustavaa ja kehitysmyönteistä työotetta sekä kiinnostusta monialaista perhetyötä kohtaan. Riittävää kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä.

Luemme eduksi:
Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen- tai perheterapia- sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilöterapia- koulutukset sekä vankka kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perhetyöstä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Riitta Vironen, osastonhoitaja p. 09 310 58209 (lomalla 27.7-16.8) tai Laura Simoila, ylihoitaja p. 09 310 25616

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373691
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki