(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (3) / Arviointi- ja kuntoutusosasto
Kotihoidon yhteiset, Arviointi ja kuntoutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Osasto toimii kotihoidon asiakkaiden tukiosastona. Asiakkaat tulevat osastolle 1-2 viikon arviointi- ja kuntoutusjaksoille.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana arviointi- ja kuntoutusosastolla ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoivan ja hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä vanhusten ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää ja kuntoutumista edistävää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 op. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.