(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja 2kk sijaisuuteen Keravalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Keravalle sairaanhoitajaa muutaman kuukauden sijaisuuteen, joka alkaa loka-marraskuussa 2020 ja kestää vuoden 2020 loppuun saakka.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on viihtyisä ikäihmisten tuetun asumisen palvelukeskus, joka sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja monipuolisten palveluiden äärellä Keravalla. Keskuksessa on myös vammautuneiden henkilöiden ryhmäkoti. Kohteen asukkaat hoitavat omatoimisesti arjen asioita, mutta hoitohenkilöstö tukee arjen sujuvuutta avittamalla esimerkiksi peseytymisessä sekä hoitamalla lääkehuollon.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu palvelukeskuksessa mm. lääkehoitoa ja näytteiden ottoa, mutta myös perushoidollinen työ ja lähihoitajien avustaminen on osa arkeasi tässä työssä. Työkohteen lähihoitajat ovat kuitenkin myös osaavia sairaanhoidollisia tehtäviä koskien ja lisäksi näytteenottoon osallistuu kanssasi lähihoitaja. Kohteessa on myös toinen sairaanhoitaja, joka keskittyy enemmän hallinnolliseen työhön, mutta on aina tukena ja apuna vaativammissa asioissa ja kysymyksissä. Työaika on arkisin klo 7-15.

Hakijalta tulee löytyä Valviran nimikelaillistus sairaanhoitajaksi. Lisäksi hakijalta toivotaan verinäytteiden ottamisesta aiempaa kokemusta.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mukavan ja monipuolisen arkityön viihtyisässä työyhteisössä omatoimisten asiakkaiden kanssa tämän vuoden loppuun saakka. Sinulla on lisäksi mahdollisuus napata itsellesi pidempikin määräaikaisuus kohteesta, mikäli tarve sijaiselle jatkuu. Työn aloitukseen kuuluu kattava perehdytys ja työyhteisön tuki. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sinulle sijaisuutesi ajaksi ja lisäksi tiimimme on tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä aina tarpeen vaatiessa.

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle WhatsAppissa viestiä tai vaikka videomuotoisen esittelyn, jossa kerrot lyhyesti omin sanoin itsestäsi sekä työkokemuksestasi hoitoalalla. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi