(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme 2 sairaanhoitajaa työsuhteeseen alkaen 1.3.21 ja 1.4.21 alkaen tai sopimuksen mukaan Malmin lastenkodin Tilanhoitajankaaren ja Riihenkulman pienyksikköön. Vakanssit ovat uusia vakansseja.

Malmin lastenkoti tarjoaa erityistason laitoshoitoa. Lasten hoidossa arvostamme lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 7-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua.

Malmin lastenkodissa tehdään tiivistä yhteistyötä vanhempien ja muun verkoston kanssa. Vuosittain järjestetään perheleiri. Lapsen hoitoa ja kasvastusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omaohjaajatyön tueksi. Käytössä on omaohjaajaparimalli.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kasvatus-ja hoitotyön lisäksi lääkehoidon perehdytys sekä lääkehoitolupiin liittyvien näyttöjen vastaanotto sekä hoitotyön ja terveydenhuollon asiantuntijana toimiminen työryhmässä ja yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Malmin lastenkodissa järjestetään sairaanhoitajille yhteisiä tapaamisia, joissa sairaanhoitajan työtä kehitetään.

Kehitämme työtä jatkuvasti arjen tarpeista lähtien ja siihen voi jokainen osallistua omalta osaltaan. Työntekijöille tarjotaan säännöllinen työnohjaus, täydennyskoulutusta ja hyvät lastenkodin rakenteet, jossa työtä on helppo tehdä. Helsingin kaupunki tarjoaa hyviä henkilöstöetuja.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:

kokemuksen työskentelystä lasten kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Hämäläinen p,. 09 310 73428, tiedustelut arkisin klo 8.00-9.00 tai 15.00-15.30