(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt sairaanhoitajia kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimiin uusiin vakansseihin.

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa, joka kehittää toimintaa Lean-mallin mukaisesti? Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme sisäisesti sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Työympäristönäsi on ensisijaisesti asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Et tee työtäsi yksin, vaan tiimin tuki on aina käytettävissäsi ja apu lähellä. Tiimissämme työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista, ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme. Pilotoimme parhaillaan Laakson toimistossa etähoitolaitteiden käyttöä osana asiakkaan turvallista hoitoa.

Meille asiakkaat tulevat sairaalasta kotiutuessaan tai palvelutarpeen arvioinnin jälkeen ennen kuin mahdollinen kotihoito alkaa. Tavoitteenamme on asiakkaan toimintakyvyn paraneminen ja arjessa selviytymisen tukeminen muutaman viikon jaksolla, minkä jälkeen noin 50 % asiakkaista jatkaa omatoimisesti arjessaan.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen, ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Etelän tiimi muuttaa uusiin tiloihin Sturenkadulle viikolla 6, johon saakka toimisto on Laakson sairaalan alueella. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajoon on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä. Työtä teemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä edullisen työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Työn aloitus 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla, ja rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi Pegasos-osaamisen ja kotihoidon tuntemuksen sekä kokemuksen monialaisessa tiimissä toimimisesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palveluvastaava Minna Ahonen, puh. 09-310 26076 minna.m.ahonen@hel.fi Palveluvastaava Marianne Koivunen, puh. 09-310 45064 marianne.koivunen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi