(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävän kuvaus

Kuntouttavaan arviointiyksiköön on saatu uusia vakansseja ja nyt haemme kahta sairaanhoitajaa pohjoisen tiimiin. Tehtävä täytetään 8.2.2021 alaken tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään positiivisessa ja innostuneessa seurassa jossa tuemme toinen toisiamme? Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja suunnittelemme perehdytyksen yksilöllisesti tarpeesi ja taustasi huomioiden. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Työympäristönä on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Tiimissämme työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista, ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme. Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Lisäksi toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi ja kykenet työskentelemään muuttuvissakin työtilanteissa.

Toimistomme sijaitsee Malmilla aivan juna-aseman läheisyydessä. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajokortti ja käytännön ajotaito on suotavaa. Vaihtoehtoisesti käytämme myös julkisia kulkuvälineitä, polkupyöriä tai sähköpolkupyöriä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla.
Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Teamsin tai Skypen välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kotona tehtävän hoitotyön tuntemuksen, ajokortin ja käytännön ajotaidon, sekä kokemuksen monialaisessa tiimissä toimimisesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palveluvastaava Marianne Koivunen p. 09 310 45064, Marianne.Koivunen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi