(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Tehtävän kuvaus

Kaksi varasairaanhoitajaa
Sairaanhoitajan ammattiosaamista kaivataan usein äkillisiin puutoksiin osastoilla. Haluamme kokeilla Kustaankartanossa, onko tarvetta sijoittaa kahta sairaanhoitajaa varahenkilöstöön. Sairaanhoitaja tukee turvallista lääkehoitoa sekä auttaa osastoja sairaanhoidollisissa asioissa.

Haemme kahta osaavaa sairaanhoitajaa Kustaankartanon seniorikeskukseen kaksivuotiseen pilottiin, jos todetaan, että sairaanhoitajien tarve varahenkilöstössä on aiheellista, tulee toiminnasta pysyvää. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, satunnaiset yövuorot ovat mahdollisia.

Kustaankartanon varahenkilöstössä on 20 lähihoitajaa. Varahenkilöt työskentelevät joustavasti eri yksiköissä. Toiminta on asiakkaiden kuntoutumista edistävää moniammatillista tiimityötä. Työssä korostuu gerontologinen ja muistisairaiden erityisosaaminen sekä hyvät vuorovaikutus ja tiimityötaidot.
Työ on monipolista ja vaihtelevaa sekä luo puitteet jatkuvalle oppimiselle. Toiminnassamme painopisteenä on mm. yhteisöllisyys, kodinomaisuus ja elämänmakuinen elämä. Jos kiinnoistuit, laita hakemus ja tervetuloa mukavaan ja iloiseen joukkoomme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Kokemus työskentelystä muistisairaiden kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tarja Kuvaja p.050 4020 774

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi