(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta sairaanhoitajaa työsuhteeseen alkaen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan Malmin lastenkodin Riihenkulman ja Tilanhoitajankaaren pienyksikköön. Vakanssit ovat uusia vakansseja.

Malmin lastenkoti tarjoaa erityistason laitoshoitoa. Lasten hoidossa arvostamme lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 7-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua.

Malmin lastenkodissa tehdään tiivistä yhteistyötä vanhempien ja muun verkoston kanssa. Vuosittain järjestetään perheleiri. Lapsen hoitoa ja kasvatusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omaohjaajatyön tueksi. Käytössä on omaohjaajaparimalli.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kasvatus-ja hoitotyön lisäksi lääkehoidon perehdytys sekä lääkehoitolupiin liittyvien näyttöjen vastaanotto sekä hoitotyön ja terveydenhuollon asiantuntijana toimiminen työryhmässä ja yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa

Kehitämme työtä jatkuvasti arjen tarpeista lähtien ja siihen voi jokainen osallistua omalta osaltaan. Työntekijöille tarjotaan säännöllinen työnohjaus, täydennyskoulutusta ja hyvät lastenkodin rakenteet, jossa työtä on helppo tehdä.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelussa työskentelystä tai/ja psyykkisesti oireilevien lasten kanssa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Hämäläinen p. 09 310 73428, arkisin klo 8.00-9.00 tai klo 14.00-15.00

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi