(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Tehtävän kuvaus

Terveisiä Roihuvuoren seniorikeskuksesta.

Olisitko sinä meidän uusi kollega ja tiimimme vahvistus? Haemme iloiseen itään ja raikkaaseen Roihuvuoreen sairaanhoitajaa monipuoliseen työhön ryhmäkoti Huvikumpuun ja muistikoti Kultakukkoon. Kultakukko on 20 asukkaan muistikoti ja Huvikummussa asuu 18 liikunta- ja toimintarajoitteista ikäihmistä.

Meille on tärkeää, että jokainen asukas saa kokea olevansa merkityksellinen. Kohtaamme heidät kunnioittavasti ja huomioimme kaikkien tarpeet yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme oman näköistä elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan.

Meillä sairaanhoitajan työ on monipuolista ja haastavaa, johon kuuluu asukkaiden kokonaisvaltainen hoito ja huolenpito. Työnkuvaan kuuluu myös yhdessä vastaavan sairaanhoitajan kanssa hoitotyön laadusta vastaaminen ja hoitajien tukeminen vastuuhoitajuudessa.

Meillä yhdessä asiakkaiden kanssa eletään sekä arkea että juhlaa. Talossamme on paljon tapahtumia sekä asukkaille että henkilökunnalle ja sinulla on mahdollisuus päästää myös oma hoitotyön ulkopuolinen osaaminen ja vahvuudet valloilleen. Lisäksi tulevan talven aikana opettelemme yhdessä Apotin taitajiksi.

Toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön ja sen kehittämiseen sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.
Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen tiimiimme.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö ts. Katja Kujasalo p. 0931060706 (tavoitettavissa 20.-24.7.20) Vastaava sairaanhoitaja, Kultakukko Aleksandra Sarker p. 0931024827 Osastonhoitaja Anne Kanabro, Huvikumpu p. 0931060730 (tavoitettavissa 3.-10.8.20) Vastaava sairaanhoitaja Miika Salonen p. 0931024825 (tavoitettavissa 20.-31.7.20)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi