(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajia vakinaisiin työsuhteesiin Madetojan palvelutaloon psykogeriatriseen ryhmäkoti Viljankukkaan ja muistisairaiden ryhmäkoti Havupirttiin. Ryhmäkodeissa on 13/15 asukaspaikkaa.

Hoitotyössä Madetojalla painottuu asukkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Viljankukassa haluamme panostaa erityisesti yhteisöllisyyteen ja asukkaiden mielekkääseen arkeen. Koko palvelutalossa saattohoito ja hyvä kivunhoito ovat jatkuvan kehittämisen kohteita.

Odotamme hakijalta taitoa kohdata psykogeriatrisia ja muistisairaita asukkaita ja toimia kuntoutumista ylläpitävästi sekä innostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Tiimeissä arvostetaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta. Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää ilta-ja viikonloppuvuoroja.

Luemme eduksi iloisen, avoimen ja joustavan asenteen sekä kokemuksen ja/tai koulutukset psykogeriatrisen ja muistisairaan asukkaan hoitotyöstä sekä saattohoitotyöstä. Sairaanhoitajan rooliin kuuluu tiimin hoitajien ohjaaminen, tukeminen ja asiantuntijana toimiminen sairaanhoidollisissa ja lääkehoidon tehtävissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Havupirtti, osastonhoitaja Paula Lagerstam, p. 09 310 73503 Viljankukka, osastonhoitaja Kristiina Peltola, p. 09 310 24256

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi