Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Tehtävän kuvaus

Olemme saaneet Oulunkylän kotihoitoon uuden sairaanhoitajan vakanssin.

Nyt haemme sairaanhoitajaa vapautuneeseen sijaisuuteen, vakinaistettuamme aiemmin sijaisuudessa olleen henkilön. Oulunkylässä on kaksi kotihoitotiimiä. Haemme nyt samalla haulla sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen molempiin tiimeihin. Molemmissa tiimeissä työskentelee noin 20 lähihoitajaa, kodinhoitajia ja 4 sairaanhoitajaa sekä työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaajat. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Oulunkylän juna-aseman vieressä. Haemme sairaanhoitajia sijaisuuteen 31.12.20 asti. Toinen sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, toinen 1.6 alkaen.

Terveydenhoitaja/sairaanhoitajana toimit osana tiimin henkilökuntaa vastaten tiimin sairaanhoidollisesta osaamisesta. Toimit ennaltaehkäisevän hoitotyön ja sairaanhoidon asiantuntijana osana tiimiä. Tehtäviisi kuuluu päivittäiset asiakaskäynnit, hoitotyön arvioinnit ja moniammatillinen yhteistyö eri tahojen kanssa. Alueellamme sairaanhoitajat ovat jaksotyössä ja työ sisältää varallaoloa. Käytännön työnkuva huomioiden työaika on kuitenkin pääsääntöisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä. Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausta, jonka avulla kirjaamme asiakkaan kotona asiakaskäyntimme. Lisäksi käytössämme on RAI-arviointitietojärjestelmä.

Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suunnittelet itsellesi työpäivän kotihoidon toimintatapoja noudattaen. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työhön kotihoidossa.

Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitotyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli kuuden kuukauden sijaisuuksissa tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Suvi Mustonen, Oulunkylän kotihoito lpa1, p. 09 310 69244, suvi.mustonen@hel.fi Kotihoidon ohjaaja Sirpa Mäki, Oulunkylän kotihoito lpa2, p. 09 310 69635, sirpa.maki@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353267
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki