(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta sairaanhoitajan sijasta kolmivuorotyöhön osastollemme 10 määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa mahdollisuus vakinaistamiseen myöhemmin. Sijaisuus voidaan aloittaa heti tai sopimukseen mukaan.

Osasto on 28-paikkainen sisätautien akuutti geriatrinen kuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan monisairaita potilaita moniammatillisena tiimityönä. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja Hus:in alueen sairaaloista. Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Kuntoutus- ja kotiutumissuunnitelma alkaa heti ensimmäisestä päivästä alkaen potilaan saapuessa osastolle. Teemme tiivistä yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa mukaan lukien omaiset.

Työaikasuunnittelumme toimii joustavasti ja terveet työajat -suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja sekä osaston omat hoitajat.

Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia ja toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Tilanteet osastolla saattavat vaihdella nopeasti ja akuuttihoidon tunteminen / osaaminen auttaa Sinua työssäsi. Olethan innokas oman alasi ammattilainen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä. Odotamme Sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista työtä pelkäämätöntä asennetta. Tarjoamme Sinulle mukavat työkaverit, oman vastuualueen sekä mahdollisuutta osallistua talomme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman kiinnostuksesi mukaan.
Osastolla noudatamme Helsingin kaupungin toimintaperiaatteita.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme. Meillä on tekemisen meininki.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen akuuttihoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Sari Rantala p. 050 365 7748 ma-pe klo 8-15 sari.h.rantala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi