(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kahta sairaanhoitajaa Helsingin sairaalan Malmin yksikköön sijaisuuksiin osastotyöhön. Toinen sijaisuuksista on varahenkilöstössä Malmin sairaalassa ja toinen Suursuon sairaalassa. Aloitus sopimuksen mukaan ja mahdollisuus jatkaa työskentelyä ainakin toukokuun 2020 loppuun.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä joka hoitaa monisairaita aikuisia ja iäkkäitä potilaita. Hoitotyössä korostuu akuuttien sairauksien hoitaminen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Teemme tiivistä yhteistyötä päivystyksen ja muiden hoiva- ja hoitopalveluja tarjoavien kanssa.

Työ sairaalassa on kolmivuorotyötä, varahenkilöstössä kaksivuorotyötä. Työvuorosuunnittelua toteutamme ergonomisen ja yhteisöllisen suunnittelun periaatteiden mukaisesti.

Ammatillisuutesi, hyvät vuorovaikutustaitosi, kykysi reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä taito tehdä hoitotyön päätöksiä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta sellaisen, jonka haluamme joukkoomme.

Työyhteisönä pyrimme koko ajan kehittymään ja kehittämään toimintaamme.

Isona työnantajana meillä on mahdollisuus avustaa sinua työsuhdeasunnon hankkimisessa, tarjoamme mahdollisuuden työsuhdematkalippuetuuteen sekä henkilöstökortilla saataviin alennuksiin esimerkiksi monipuolisista kulttuuri- ja liiikuntamahdollisuuksista.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2517,24 e/kk