(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa Suursuon osastolle 10. Sijaisuus on ajalle 1.9.2019 -31.5.2020, mahdollisesti jatkuen.

Osastomme on 28-paikkainen sisätautien akuutti geriatrinen kuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan monisairaita potilaita moniammatillisena tiimityönä. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja Hus:in alueen sairaaloista. Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Teemme tiivistä yhteistyötä kotihoidon kanssa.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat -suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia ja toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olethan innokas oman alasi ammattilainen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta osallistua talomme sisäisiin koulutuksiin oman kiinnostuksesi mukaan.
Osastolla noudatamme Helsingin kaupungin toimintaperiaatteita.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme. Meillä on tekemisen meininki.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Hakuaikaa jatkettu 13.9 saakka.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


2517, 23 e/kk