(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kahta sairaanhoitajaa Syystien monipuoliseen palvelukeskukseen. Toinen tehtävä on 30-paikkaisessa palveluasumisyksikössä ja toinen muistisairaille asukkaille tarkoitetussa ryhmäkodissa.

Etsimme joukkoomme motivoituneita sairaanhoitajia, jotka tuntevat kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen ja haluavat kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä, luovuutta ja joustavuutta. Arvostamme lisäksi muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa.

Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys -Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut kuten mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2516,87 e/kk