(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Kotisairaalaan palliatiivisesta hoitotyöstä sekä infektioiden hoitamisesta kiinnostuneita sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Yksi sijaisuuksista 5.8.2019 - 31.12.2019 välisellä ajalla. Toisten sijaisuuksien alkamisesta voidaan erikseen sopia.

Kotisairaala toimii Helsingissä neljässä eri toimipisteessä, jotka sijaitsevat pohjoisen, lännen, etelän ja idän alueilla. Kotisairaalassa hoidetaan aikuisia infektiopotilaita sekä palliatiivisen hoitopäätöksen saaneita potilaita. Kotisairaalatyö on itsenäistä tiimityötä, jossa hoito tapahtuu potilaan kotona. Työ on haasteellista, monipuolista ja siinä korostuu hyvät vuorovaikutustaidot.

Kotisairaalassa tehdään kolmivuorotyötä, käytössä on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. Helsingin kaupungilla on työterveyshuolto ja työsuhdematkalippuetuus sekä kesäkaudella Helsinkipyörä etuus. Potilaiden luo liikutaan autolla, joten ajokortti on välttämätön.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Ajokortti välttämätön. Negatiivinen huumeseula.