(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Helsingin sairaalan Malmin yksikköön kotiutustiimiin kahta sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 23.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuja.

Sairaanhoitajana työskentelet sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden hoidossa heidän kotonaan yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Asiakaskäynnit painottuvat sairaanhoidollisiin tarpeisiin ja kuntoutukseen sairaalahoidon jälkeen. Asiakkaamme kotiutuvat tyypillisesti HUS:n eri yksiköistä ja päivystyksestä sekä Helsingin sairaalan vuodeosastoilta.

Arvostamme sairaanhoidollista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin, sekä taitoa tehdä itsenäisiä hoitotyön päätöksiä. Asiakkaan eri asioiden hoidossa tarvitaan hyvää kirjaamisen osaamista ja päivittäistä puhelintyöskentelyä. Asiakaskäyntejä varten tulee olla ajokortti (omaa autoa ei tarvita).

Kotiutustiimissä on kaksi työpistettä, Malmin sairaalassa (Talvelantie 6) ja Laakson sairaalassa (Lääkärinkatu 8). Arvostamme joustavuutta työskennellä tarvittaessa molemmissa työpisteissä.

Olemme kehittyvä ja kehittävä työyhteisö. Tarjoamme perehdytyksen ja erilaisia työpaikkakoulutuksia. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankkimisessa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.Luemme eduksi


jaksotyö, kaksivuorotyö