(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tehtävän kuvaus


Suursuon sairaalan palliatiivinen ja saattohoito-osasto hakee osaavia ja innostuneita sairaanhoitajia sijaisuuksiin ajoille 1.4.2019-30.9.2019 ja 3.6.2019-31.12.2019. Sijaisuuksia voivat hakea myös viimevaiheen sairaanhoidon opiskelijat.

Osastolla 11 hoidetaan vaikeasti oireilevia ja -sairaita aikuisia helsinkiläisiä, jotka ovat palliatiivisessa- ja/tai saattohoidossa.
Sairaanhoitajan työ saattohoito-osastolla on haasteellista ja monipuolista. Meillä korostuvat hyvät ja selkeät vuorovaikutustaidot sekä kokemus kuolevan potilaan oire- ja lääkehoidosta.
Perehtymistä työhön auttavat osaava työyhteisö sekä perehdytys- ja opetushoitaja.
Saattohoidossa huomioimme koko perheen, joten ymmärrys kriisin eri vaiheista sekä sen mukanaan tuomista eksistentiaalisista kysymyksistä on tärkeää.

Jos tunnet kiinnostusta saattohoitotyöhön ja koet omaavasi edellä kuvattuja ominaisuuksia ja taitoja, olet juuri hän jota etsimme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


Hyvää ja reipasta otetta potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon, mukaan lukien laadukkaan perushoidon.