(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, 2 tehtävää
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Myyrmäen terveysasema

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta (2) sairaanhoitajaa, joista toinen Myyrmäen terveysasemalle ja toinen terveysasemien puhelinpalveluun.

Sairaanhoitajan työ terveysasemalla on monipuolista, haastavaa, itsenäistä ja vaatii laaja-alaista osaamista. Työ sisältää sekä akuutti- että kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa ja hoidon tarpeen arviointia paikan päällä. Vastaanottotoiminnan lisäksi terveysasemalla toimii päiväpoliklinikka, jossa hoidetaan potilaiden äkilliset sairastumiset.

Sairaanhoitajan työ keskitetyssä puhelinpalvelussa perustuu hoidon tarpeen arviointiin, ohjaukseen ja neuvontaan Puhelinpalveluista annetaan akuutti- sekä kiireettömiä aikoja koko Vantaan väestölle. 

Molemmissa tehtävissä toivomme sinulta itsenäistä ja tavoitteellisesta työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Myös innostunut ote oman työn kehittämiseen on aina eduksi.

Vantaan terveysasemien toimintoja kehitetään yhtenäisiksi. Otamme käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin, mikä tuo sote-ammattilaisille uuden ajan ja käyttäjäystävällisen työkalun, joka tulee sujuvoittamaan työtä ja ohjaamaa parhaisiin käytäntöihin.

Merkitse hakemukseesi selvästi, kumpaa paikkaa haet.

Terveysasema sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Vantaalla. Palvelemme noin 39 000 asukkaan väestöä. Terveysasemalla työskentelee 22 lääkäriä ja 30 terveydenhuollon ammattihenkilöä. Olemme ns. laajanpalvelun terveysasema, jonka palveluihin sisältyy lääkärin ja hoitajan vastaanottotoiminnan lisäksi Länsi-Vantaan diabetesyksikkö ja ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola sekä skopiatoiminta. Toimimme myös opetusterveyskeskuksena.

Terveysasemien keskitetty puhelinpalvelu sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Keski-Vantaalla.Puhelinpalveluissa työskentelee 26 terveydenhuollon ammattihenkilöä ja yksi lääkäri.Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Suoritettu Lääkehoidon osaaminen verkossa-kurssi (LOVe) tai LOVe tulee suorittaa hyväksytysti ennen koeajan päättymistä.

Luemme eduksi: • tiimityötaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön moniammatillisessa työyhteisössä

• kokemuksen akuuttihoitotyöstä

• vastuullisen ja joustavan työtavan

• monipuolisen kielitaidon, erityisesti ruotsin ja englannin kielen

• kyvyn työskennellä toisinaan kovankin paineen alaisena


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Osastonhoitaja Kristersson Merja
0503121683

merja.kristersson@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.