(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajia vakinaisiin tehtäviin Syystien monipuoliseen palvelukeskukseen. Toinen tehtävistä sijoittuu 24-paikkaiseen arviointi- ja kuntoutusyksikköön, Tammikotiin ja toinen 14-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkotiin, Vaahterakotiin. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Etsimme joukkoomme motivoituneita sairaanhoitajia, jotka tuntevat kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen. Valituilta odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä, luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Arvostamme lisäksi muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa.

Hoitotyön suunnittelussa ja kirjaamisessa on apuna Terveys-Effica. Hoitosuunnitelmat perustuvat RAI-HC:n arviointeihin.

Tammikodissa hoidetaan sekä arviointi- ja kuntoutusasiakkaita että iäkkäitä päihdekuntoutujia. Sairaanhoitaja osallistuu molempien asiakasryhmien hoitoon. Vanhustenhoidon laaja-alainen ymmärtäminen ja vastuullisuus on välttämätöntä. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin, kotihoidon ja muun verkoston sekä omaisten kanssa. Kehitämme jatkuvasti ikääntyneiden kotiin kuntoutumiseen liittyviä käytäntöjä.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491,95 euroa/kk