(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Tehtävän kuvaus


Tule joukkoomme Itäkeskuksen palvelutaloon!

Haemme sairaanhoitajien sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin sekä kesätyöhön.

Meillä asuu iäkkäitä rouvia ja herroja, joiden hyvinvoinnin varmistamiseksi teemme työtä sekä talomme ryhmäkodeissa että asukkaiden omissa asunnoissa. Toiminnassamme on keskeistä arvostava kohtaaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri.

Toiminta perustuu vastuuhoitajuuteen, kodinomaisuuteen ja yhteisöllisyyteen sekä asukkaiden omien voimavarojen tukemiseen. Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia ja fysioterapeutteja. Toimimme moniammatillisesti, yhteistä työtä tehden, ihmisenä ihmiselle, toinen toistamme kunnioittaen.

Sairaanhoitajan työ on gerontologista hoitotyötä ja sen kehittämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää ohjausta ja neuvontaa niin asukkaille ja omaisille kuin myös tiimin työntekijöille ja opiskelijoille. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidosta yhdessä lääkärin kanssa. Sairaanhoitajan työhön kuuluu myös asukkaiden lähihoitoa päivittäin.

Työvuorot suunnitellaan ergonomisen työvuorosuunnittelun periaatteiden mukaan. Suurin osa työstä on päivävuoroja sisältäen viikonlopun aamuvuoroina n. joka toinen kuukausi sekä muutama iltavuoro työvuorolistassaan.

Hoitotyön kirjaamiseen käytetään Effica-järjestelmää ja asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa RAI-järjestelmää. Lisäksi sairaanhoitajat käyttävät Pegasos-järjestelmää toimiessaan lääkärin kanssa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut sekä avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


.