(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Helsingin sairaalan Malmin yksikköön sairaanhoitajaa akuuttiosastolle 11 äitiysloman sijaisuuteen. Työn aloitus 14.11.18 tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä, joka hoitaa monisairaita aikuisia ja iäkkäitä potilaita. Hoitamisessa akuuttien sairauksien hoitaminen ja toimintakykyä ylläpitävä työote ohjaavat työtä. Teemme tiivistä yhteistyötä päivystyksen ja kotiin vietävien palveluiden kanssa.

Työ sairaalassa on kolmivuorotyötä. Työvuorosuunnittelua toteutamme ergonomisen ja yhteisöllisen työvuorosuunnittelun periaatteiden mukaan.

Ammatillisuutesi, hyvät vuorovaikutustaitosi, kykysi reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä taito tehdä hoitotyön päätöksiä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta sellaisen ammattilaisen jonka haluamme joukkoomme.

Tarvittaessa meillä on mahdollisuus auttaa sinua työsuhdeasunnon hankkimisessa. Tarjoamme mahdollisuuden työsuhdematkalippuetuuteen ja henkilöstökortilla saataviin alennuksiin, esimerkiksi monipuolisista kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksista.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2492,32 e/ kk